VIVAT НОВОГРАД! МИТНИКИ ВИГРАЛИ ТУРНІР ІЗ МІНІ-ФУТБОЛУ

VIVAT НОВОГРАД! МИТНИКИ ВИГРАЛИ ТУРНІР ІЗ МІНІ-ФУТБОЛУ

Перемогою футбольної команди новоград-волинського митного посту завершилася матчева зустріч з міні-футболу, що відбулася в суботу, 16 липня. Турнір, присвячений 20-річчю Державної митної служби України, проводився за коловою системою між командами Житомира, Рівного, Ягодина і Новограда-Волинського. У напруженій боротьбі, йдучи пліч-о-пліч (з різницею в 7 очок), новоградські митники обійшли рівненчан. 3-4 місце посіли житомиряни та емоційні ягодинці. Футбол, хоч і міні, — гра азартна і жорстка, ось і цього разу не обійшлося без травм — у ході змагань житомирський гравець отримав перелом ключиці. Що ж, бажаємо швидкого одужання!
Новоград-волинські гравці зустріли суперників гостинно: на базі ДЮСШ було надане суддівство, озвучення, медичне ­обслуговування. Також всі бажаючі могли пригоститися кавою і солодощами.
Подібний захід, який проводиться в нашому місті вже не вперше, — хороша можливість не лише позмагатися за футбольну першість, а й налагодити дружні партнерські відносини між містами-сусідами. Натхненник турніру, заступник начальника Житомирської митниці і, між іншим, автор першого голу на користь житомирської команди Віталій Адольфович Щербань переконаний: «Хто показує хороші результати в спорті, той демонструє їх і в роботі».
Уляна РОЗГОН, студентка I курсу напряму журналістика ІМВ НАУ