І СВІТЛОФОР НЕ ДОПОМІГ…

І СВІТЛОФОР НЕ ДОПОМІГ…

Перехрестя вулиць Житомирської і Червоноармійської вже давно претендує на сумне звання найбільш аварійно-небезпечного в Новограді-Волинському. І навіть діючі на перехресті світлофори чомусь не дисциплінують водіїв. Чергове цьому підтвердження — дорожньо-транспортна пригода, що сталася близько 9 години ранку, 15 жовтня. Світлофори працювали, але це не попередило зіткнення мікроавтобуса із мотоциклом.
Мотоцикл, на якому їхали двоє чоловіків, внаслідок зіткнення втратив рівновагу, «прочесав» асфальт ще метрів із десять і спинився, лише вдарившись об огорожу й бордюр на протилежному боці вулиці. Внаслідок удару обоє мотоциклістів зазнали серйозних травм і були шпиталізовані до міськрайТМО.
За інформацією, отриманою ранком 16 жовтня, обоє постраждалих перебувають у лікарні. Один із них — у відділенні анестезіології та інтенсивної терапії, інший — у травматологічному відділенні міськрайТМО.
Як повідомив завідуючий відділенням анестезіології та інтенсивної терапії Іван Кравченко, стан учасника ДТП вкрай важкий — переломи ребер із обох боків, розрив легені та переломи кісток таза. Наразі потерпілий перебуває на апаратному диханні, знаходиться без свідомості.
Другий мотоцикліст лікується у травматологічному відділенні. За словами завідуючого відділенням Анатолія Благодиря, у чоловіка відкритий перелом лівої ноги, розтрощення гомілки, забій живота. Стан характеризується як середньої важкості.
15 жовтня виявилося нещасливим для учасників дорожнього руху — внаслідок дорожньо-транспортних пригод до лікарні було доставлено 4 особи, серед яких одна жінка. Причини цих аварій ще доведеться встановити працівникам ДАІ. Однак можна припустити, що в більшості випадків до біди призводить людський фактор — нехтування водіями й пішоходами елементарних правил дорожньо-транспортного руху.
Олег БРЮХАНОВ