АКЦІЯ «ПОДАРУЙ БІБЛІОТЕЦІ КНИГУ»

Якою великою має бути любов володарів колекцій книг до своїх скарбів та до майбутнього, якщо з власної волі вони передають свої колекції до бібліотек. Знають-бо, що саме там їхні зібрання будуть збережені для нащадків та отримають нове життя.
У бібліотеках нашого міста вже стало традицією щорічно, з 6 вересня по 6 жовтня, проводити акцію «Подаруй бібліотеці книгу» до Всеукраїнського дня бібліотек. В усі часи були благородні та щедрі люди, котрі сприяли освіті та просвітництву народу, допомагали бібліотекам. Шановні новоград-волинці!
Якщо у вас є книги, які ви прочитали, якими хочете поділитися, бібліотеки Новоград-Волинської МЦБС чекають на вас.
Ця підтримка — свідчення небайдужого ставлення до проблем культури, зокрема до бібліотек. Бібліотекарі Новоград-Волинської МЦБС щиро вдячні всім небайдужим за подаровану літературу.
Адреси бібліотек міської ЦБС: Центральна бібліотека — пл.Лесі Українки, 9. Центральна дитяча бібліотека — вул. Соборності, 2. Бібліотека-філія №1 — вул.Дружби, 127. Бібліотека-філія №2 для дітей — вул.Пархоменка, 74. Бібліотека-філія №3 — вул.50 років Жовтня, 75. Бібліотека-філія №5 для юнацтва — вул.Житомирська, 25.