ВОГНЯНЕ ЛИХО

Протягом квітня на території Новоград-Волинського району та міста виникло 9 пожеж (у місті — 4, в сільській місцевості — 5).
Серед основних причин, що призвели до пожеж, є необережне поводження з вогнем.
3 квітня в с.Кропивня, через порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення, виникла пожежа в житловому будинку, внаслідок чого господар отримав отруєння чадним газом та був госпіталізований до лікарні.
5 квітня трапилася пожежа нежитлової будівлі в с.Ужачин, причина — необережне поводження з вогнем. Цього ж дня в смт.Городниця виникла пожежа в житловому будинку, причина — необережність господаря.
12 квітня горіла солома в с.Нова Романівка. А вночі 13 квітня, як уже повідомлялося, внаслідок необережного поводження з вогнем, у с.Середня Деражня виникла пожежа у місцевій церкві, що є пам’яткою архітектури України.
14 квітня сталися 2 пожежі в місті.
Шановні громадяни! Служба цивільного захисту звертається до всіх мешканців міста та району з проханням дотримуватись правил безпеки з вогнем. Не будьте байдужими, звертайте увагу своїх родичів та знайомих на дотримання цих нескладних, але вкрай необхідних, правил.
Пам’ятайте, дотримання правил пожежної безпеки збереже ваші оселі від вогняного лиха!
Служба цивільного захисту в м.Новоград-Волинський та Новоград-Волинського району