«АВАНГАРД» ВТРАЧАЄ ОЧКИ У ДОМАШНІЙ ГРІ

«АВАНГАРД» ВТРАЧАЄ ОЧКИ У ДОМАШНІЙ ГРІ

9 червня, у грі другого туру чемпіонату області (федерація Опанащука), ФК «Авангард» приймав на домашньому стадіоні СК «Коростень». Зайве говорити, наскільки принциповими є протистояння футбольних команд з Новограда-Волинського і Коростеня, тим більше, що за тиждень до цього СК «Коростень» на новоградському стадіоні поступився городницькому «Поліссю» у фіналі обласного кубка. Тож глядачі стали свідками цікавого і драматичного матчу.
«Авангард» повів у рахунку в середині першого тайму. Успішно зіграла пара нападників Перін-Корнійчук. Юрій дав зручний пас на хід Ярославу, і той не схибив, пробивши у дальній кут, — 1:0! Але наприкінці тайму «Коростень» рахунок зрівняв, завершивши потужним ударом у ближній кут атаку правим флангом — 1:1.
На початку другого тайму, скориставшись помилкою новоградців поблизу своїх воріт, коростенці вийшли уперед. Футболіст гостей упритул «розстрілював» ворота «Авангарду», і в Максима Дуброва було мало шансів врятувати від голу в цій ситуації — 1:2. Невдовзі СК «Коростень» міг збільшити перевагу в рахунку, але, на щастя «Авангарду», виручила поперечина.
Останні хвилин 15 новог­радські футболісти провели у безперервних атаках і були винагороджені за свої старання. Підбадьорювані публікою, гравці «Авангарду» почали вдаватися до нестандартних ходів. Так, Ігор Носарєв зважився на удар майже з центру поля. Воротар «Коростеня» перевів м’яч на кутовий. Подача з кута завершилася ударом у поперечину, але добивання було влучним — 2:2 за п’ять хвилин до кінця матчу! Відзначився Ігор Носарєв. У заключні секунди гри міг принести господарям перемогу Ярослав Корнійчук, але його удар зі зручної позиції заблокували коростенські захисники. Тож, все завершилося бойовою нічиєю.
Після двох турів «Авангард» із чотирма очками очолив турнірну таблицю. У «Барашів» і «Радомишля» також після двох ігор по три очки, У «Коростеня», «Полісся» і «Бердичева» — по одному (після однієї гри). У «Зорі-Енергії» — поки що нуль.
Олег БРЮХАНОВ