Борці здобули три путівки на чемпіонат України

Борці здобули три путівки на чемпіонат України

Одразу одинадцять новоград-волинських борців греко-римського стилю пробилися у призери обласного чемпіонату серед юнаків 1998-2000 років народження, що проходив 7 березня у Житомирі. Це дозволило звягельчанам посісти друге командне місце з-поміж восьми команд, пропустивши вперед лише господарів. Замкнули призову трійку борці з Олевська.
Вибороти призові місця було непросто, відзначають у тренерському штабі новоград-волинської команди. Так, Владиславу Коломійчуку у ваговій категорії 42 кг довелося провести аж шість сутичок, і всі вони виявилися переможними. У тій же категорії третє місце посів Андрій Гузик.
Також перші місця здобули Богдан Хомеча (66 кг), котрий виграв п’ять поєдинків, і Дмитро Герасимчук (85 кг). Вони разом із Владиславом Коломійчуком отримали право захищати честь Житомирської області на зональній першості України, що відбудеться у Києві.
Другі місця — у Віктора Напольського (35 кг), Сергія Власюка (38 кг), Віталія Нагорнюка (53 кг), Максима Іванова (59 кг), Дмитра Сарницького (59 кг) та Сергія М’якоти (понад 85 кг). Крім цього, бронзовим призером змагань став Олександр Лаєвський (35 кг).
Загалом у змаганнях взяли участь близько ста юнаків, котрі представляли команди Житомира, Новограда-Волинського міста і району, Чуднова, Олевська, Романова, Андрушівки та селища Новогуйвинськ.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Олександра НАГОРНЮКА