Виправдали надії та сподівання тренерів

Виправдали надії та сподівання тренерів

Відкритий чемпіонат Житомирської області з кіокушин-карате, що за представництвом і силою команд відповідав доволі високому рівню всеукраїнського турніру, провела 9 березня обласна федерація з цього виду спорту на чолі з Олександром Гордієнком. Змагання відбулися у спортивному залі дитячо-юнацького клубу фізичної підготовки. До участі залучили п’ять команд із Житомирщини, а також спортсменів із Києва, Вишгорода, Ірпеня, Ковеля, Рівного, Славути й Корця — всього дві з половиною сотні учасників, із яких тридцять — новоград-волинці.
Численна за кількістю, місцева команда продемонструвала гарні бої, здобувши у підсумку тринадцять перших, дванадцять других і чотири третіх місця. На цьому, насамперед, акцентував увагу головний тренер Олександр Гордієнко, даючи свою оцінку проведеним змаганням.
«Задоволений результатом, бо раніше в нас на подібних турнірах було близько п’яти переможців, у той час — чимала кількість ставала третіми призерами. Нині ж усе навпаки, що свідчить про ріст майстерності наших спортсменів», — про це, зокрема, зауважив тренер. А також додав, що цього разу вперше бої проводилися одразу на трьох татамі, тож вдалося досягти вищого рівня ще й у плані організації змагань.
Отже, переможцями турніру серед звягельчан стали: Вадим Малінкін, Іван Нікітович, Михайло Скиба, Рустам Баграновський, Андрій Івасюк, Денис Ампульський, Вадим Олійник, Віктор Калатинець, Ілля Левашов, Єгор Сорочинський, Олег Говоров, Олена Капустинська та Андрій Карпинський.
Друге командне місце посіли каратисти з Ірпеня, третє — спортсмени з Корця.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА