Міліція розшукує вбивцю-втікача на «БМВ»

Аварія трапилася 1 листопада, близько 18 години, на автодорозі «Київ-Чоп», поблизу с.Броники Новоград-Волинського району. Невідомий водій збив 65-річного місцевого жителя, котрий переходив дорогу по пішохідному переходу, та втік з місця пригоди.
Постраждалого чоловіка доправили до міської лікарні. Внаслідок ДТП він отримав тілесні ушкодження (перелом основи черепа, гематома лівого ока, політравма).
Не приходячи до тями, чоловік помер у реанімаційному відділенні Новоград-Волинського ТМО.
На місці ДТП правоохоронцями було виявлено уламки передньої правої фари та решітки від легкового автомобіля марки «БМВ» 3-ї моделі, 2005-2007 року випуску, чорного кольору.
Шановні громадяни, власники СТО та автостоянок! Якщо ви стали випадковими свідками пригоди або вам відома хоча б якась інформація стосовно даної ДТП, просимо вас повідомити за тел.: 102, 04141-5-22-25 (ЧЧ), 04141-5-60-17 (ВДАІ).
А за день до цього, о 18 годині 30 хвилин, на 225 км траси «Київ-Чоп», у с.Калинівка Новоград-Волинського району, водій автомобіля марки «Рено», 41-річний житель Донецької області, скоїв наїзд на пішохода, 88-річного жителя Новоград-Волинського району, який перетинав проїжджу частину по пішохідному переходу. Внаслідок ДТП пішохід від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди.
За даним фактом Новоград-Волинським МВ проводиться перевірка, відповідно до ст.286 ч.2 КК України.
Інна ВОВЧЕНКО, помічник начальника міліції, старший лейтенант