Проведено позачергову атестацію Новоград-Волинського підрозділу міліції

У Новоград-Волинському міськвідділі міліції відбулося засідання атестаційної комісії за участю керівництва УМВС України в області. Переатестацію проходив особовий склад міськвідділу.
Для участі у засіданні атестаційної комісії було залучено 106 працівників Новоград-Волинського МВ УМВС.
У ході переатестації вивчався рівень службової та професійної підготовки кожного працівника, його моральних та ділових якостей, аналізувалися результати діяльності як усього підрозділу в цілому, так і окремих співробітників органів внутрішніх справ.
Про особистий вклад у загальні результати роботи доповідав кожен із працівників, які були запрошені до участі у засіданні атестаційної комісії.
— Такі заходи проводяться з метою безумовного забезпечення дотримання працівниками міліції прав і свобод громадян, подальшого вдосконалення та підвищення ефективності їх діяльності, зміцнення дисципліни і законності, професійного кадрового ядра, — прокоментував заступник начальника УМВС України в Житомирській області Микола Будзинський.
Відтак, за результатами позачергового атестування 99 працівників Новоград-Волинського міськвідділу внутрішніх справ було визнано такими, що відповідають займаним посадам. Чотири працівники, за рішенням атестаційної комісії, впродовж трьох місяців повинні визначитись із практичними результатами роботи.
СЗГ УМВС України в Житомирській області