Легкоатлети відкрили зимовий сезон

Легкоатлети відкрили зимовий сезон

Цими днями п’ятеро вихованок відділення легкої атлетики ДЮКФП під керівництвом тренера-викладача Олександра УНІВЕРСАЛА взяли участь у відкритій легкоатлетичній першості Київської області серед спортсменів 1999-2000 років народження. Змагання, якими стартував зимовий сезон, проходили у манежі Броварського спортінтернату. Загалом вони зібрали понад 300 учасників із Київщини, Житомирщини й Чернігівщини.
Конкуренція була відчутною, але це не завадило звягельчанкам здобути три призових місця. Чемпіонкою в бігу на 300 метрів стала Юлія Заінчковська. А на дистанції 1000 метрів у наших — одразу дві призерки: Ірина Деняк посіла друге місце, Анастасія Ковальковська — третє.
Показавши результат рівня третього дорослого розряду, на жаль, не пробилися до фіналу в бігу на 60 метрів Анастасія Марчук та Анастасія Бойко.
«Юлія Заінчковська за підсумками змагань отримала пропозицію продовжити навчання у спортінтернаті Броварів. До того ж, ця талановита спортсменка включена до складу збірної Житомирської області», — відзначив тренер.
Олег БРЮХАНОВ