Ринок: свято відчувається

Забарилася довгождана весна із сонячними променями. За таких нестабільних погодних умов торгують на ринках таки справно, адже за тиждень — Великдень.
Борошно — 85 грн./10 кг, цукор — 105 грн./10 кг, олія — 22 грн./літр, родзинки — 62-82 грн./кг, курага — 140 грн./кг, ванілін — 1 грн./пакетик, маргарин — 30-40 грн./кг.
Дешевшають фермерські яйця — 13-14,50 грн./десяток, домашні — 17 грн./десяток.
Молоко — 10 грн./півторачка, сметана — 13 грн./півлітра, творог — від 11 грн./шматочок.
Огірки — 32-37 грн./кг, помідори — 45 грн./кг, болгарський перець — 65-75 грн./кг, цибуля — 6-7 грн./кг, зелена цибуля — 25-35 грн./кг, морква — 4 грн./кг, червоні буряки — 3-4 грн./кг, капуста білокачанна — 6-9 грн./кг, пекінська — 14 грн./кг, часник — 65 грн./кг, шампіньйони — 22-25 грн./кг.
Яблука — 13,50-18 грн./кг, банани — 32-34 грн./кг, апельсини — 27 грн./кг, лимони — 32-40 грн./кг, гранати — 70 грн./кг, ківі — 45 грн./кг.
Жива риба — 22-45 грн./кг, заморожена — 38-125 грн./кг, солена — 37-135 грн./кг, копчена — 38-140 грн./кг.
Добігає фінішу Великодній піст, проте вкотре у м’ясному павільйоні швидко розпродуються: ошийок, вирізка, биток — 68-75 грн./кг, стегно — 60 грн./кг, підчеревина — 45 грн./кг, фарш — 55 грн./кг, меншою популярністю користується сало — 25-40 грн./кг, телятина — 95 грн./кг, яловичина — 38-70 грн./кг, баранина — 65 грн./кг, домашній півень — 120 грн./тушка.
Півлітра меду — 40 грн.
Підготувала Ольга ДЕМЧУК