У прямих ефірах керівники звітуватимуть про свою роботу

У прямих ефірах керівники звітуватимуть про свою роботу


У рамках підготовки звіту міського голови Миколи Боровця про свою роботу та діяльність виконавчих органів міської ради у 2022 році відбудуться прямі ефіри у мережі Facebook керівників управлінь. Розповідатимуть містянам про підсумки роботи підпорядкованих галузей за рік, що минув, та відповідатимуть на найпоширеніші запитання зацікавлених осіб.

11 січня уже відбувся прямий ефір з начальником управління культури і туризму міської ради Олександром Широкопоясом.





17 січня, 18.00 - прямий ефір з начальником управління освіти і науки міської ради Тетяною Ващук.
18 січня, 18.00 - прямий ефір з начальником управління житлово-комунального господарства та екології міської ради Олегом Годуном.
19 січня, 18.00 - прямий ефір з начальником управління соціального захисту населення міської ради Лілією Хрущ.
20 січня, 18.00 - прямий ефір з начальником відділу з питань охорони здоров'я та медичного забезпечення міської ради Аллою Боришкевич.
23 січня, 18.00 - прямий ефір з т.в.о.начальника управління у справах сім'ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Анастасією Нєпшою.
24 січня, 18.00 - прямий ефір з начальником управління містобудування, архітектури та земельних відносин міської ради Наталією Демяненко.

Містян влада запрошує долучитися до перегляду та обговорення викликів і досягнень галузей за минулий 2022 рік на офіційних сторінках виконавчих органів міської ради у Facebook.





"Чекаємо розумних ідей, втілення яких покращить життєдіяльність галузей у 2023 році", - повідомляє офіційна сторінка міської ради.

Записи прямих ефірів будуть розміщені на офіційних інформаційних ресурсах міської ради.