Промприлад ділився досвідом

Промприлад ділився досвідом

Заступниця міського голови Наталія Борис та т.в.о. начальника управління у справах сім’ї, молоді, фізичної культури та спорту міської ради Тетяна Кравчук взяли участь у навчальному візиті для представників 12 локальних ініціатив України, який пройшов у місті Івано-Франківськ.

 

Навчальний візит проведено в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів» (SRER) за фінансування уряду Німеччини.

Проєкт імплементується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH GIZ Ukraine спільно з Програмою розвитку ООН UNDP Ukraine / ПРООН в Україні.

Нагадаємо, наша громада відібрана до участі у вищезгаданому проєкті та отримає 850 тис. доларів США гранту на реалізацію проєктної ініціативи «Створення сучасного центру розвитку бізнесу та креативних інновацій», який буде використано у 2024 році для завершення ремонтно-реставраційних робіт будівлі Молодіжного центру.

У межах проєкту команда Промприладу, що представляє інноваційний центр на базі старого заводу, який працює на перетині чотирьох напрямків розвитку регіону: нової економіки та урбаністики, сучасного мистецтва та освіти, проводить програму навчання та обміну досвідом, аби представити найкращі практики у цій сфері. Допомагає розробити стратегію сталості для кожної із команд: працює над визначенням мотивації стейкхолдерів у громаді та розробкою рекомендацій для муніципалітетів.

Представники нашої громади разом з іншими учасниками ознайомилися з досвідом Промприладу, зокрема, як побудовані фінансові, юридичні, операційні та маркетингові процеси проєкту та як налагоджена співпраця з резидентами просторів.

Також у межах навчального візиту з командами муніципалітетів пропрацьовували стратегії своїх проєктів.

Цей візит сприятиме розробленню стратегії розвитку простору Молодіжного центру, як центру розвитку бізнесу і креативних інновацій, а також напрацюванню його фінансової й організаційної сталості, бізнесової і соціальної складової.

Відділ інформації міської ради