Представили громаду в Києві

Представили громаду в Києві

21-22 березня представники Звягельської міської територіальної громади взяли участь у навчальній програмі для розвитку спроможності цільових муніципалітетів із реалізації заходів із відновлення та розвитку економічного потенціалу на місцевому рівні, розробленій Асоціацією міст України спільно з ПРООН в межах проєкту «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)» у Києві.

 

Мустафа Саіт-Аметов, керівник програми з розвитку регіонів Програми розвитку ООН в Україні, та Олександр Слобожан, виконавчий директор Асоціації міст України, наголосили на значущості малих та середніх підприємств для економічного розвитку країни та її відновлення.

Представники муніципалітетів-переможців із Тернополя, Житомира, Вінниці, Рівного, Івано-Франківська, Хмельницького, Сміли, Стрия, Луцька, Лозової та Чернігова мали можливість нетворкінгу та обміну досвідом щодо проєктної діяльності із відновлення та створення бізнес-інфраструктури.

Подія стала чудовою нагодою для промоції Звягельської громади та проєкту, який має на меті створити належні умови для ведення бізнесу у Звягельській міській територіальній громаді через відновлення та модернізацію існуючої будівлі колишнього кінотеатру в центрі міста в мультифункціональний простір для ведення бізнесу та креативних інновацій.

Громаді важливо організувати сприятливе середовище, аби місцевий бізнес, що управляється жінками та чоловіками, релоковані підприємці, молоді підприємці — чоловіки та жінки, студенти, особи з обмеженими можливостями, родини військовослужбовців та ветерани мали можливість постійно підвищувати свою спроможність, налагоджували контакти та розширювали свою діяльність.

Проєкт «Підтримка швидкого економічного відновлення українських муніципалітетів (SRER)» реалізується ПРООН за підтримки проєкту міжнародної співпраці ReACT4UA («Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі»), який фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією «Deutsche Gesellschaft fur Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH». Проєкт спрямований на підвищення конкурентоспроможності та стійкості українських малих і середніх підприємств, особливо з огляду на вступ до ЄС.

Відділ підтримки 
громадських ініціатив 
та енергоефективності