«Авангард» завершує вдев’ятьох і програє…

У чемпіонаті області, що проводиться федерацією Опанащука, минулої суботи було зіграно матчі дванадцятого туру. Для вболівальників новоград-волинського «Авангарду» цей тур знову обернувся розчаруванням. Виїзна поразка у матчі проти городницького «Полісся» (0:1) практично перекреслила шанси піднятися вище у турнірній таблиці за підсумками сезону.
Звітний матч залишив більше питань, аніж відповідей, адже гравці новоград-волинської команди отримали дві червоні картки і догравали матч вдев’ятьох. Але навіть за такого перебігу подій «Авангард» міг добитися хоча б нічиєї, але арбітр не наважився поставити пенальті у ворота господарів, не угледівши гри рукою у карному майданчику городничан.
Що ж, у «Авангарду» після 8 ігор лише 8 очок. І це — п’яте місце. Нижче перебувають тільки відверті аутсайдери — «Зоря-Енергія» з Романова і «Прес» із Радомишля, в яких по 3 очки. А лідер — ФК «Коростень» — набрав уже аж 25 турнірних балів.
Та все ж «Авангард» має шанс скоротити відставання від четвертого місця, адже в наступному турі, 29 вересня, прийматиме вдома ФК «Бердичів», що якраз і розташувався на четвертій сходинці із 15 очками після 9 ігор.
Олег БРЮХАНОВ