ГАРНЕ, ЧИСТЕ МІСТО — МІСТО, В ЯКОМУ ХОЧЕТЬСЯ ЖИТИ!

ГАРНЕ, ЧИСТЕ МІСТО — МІСТО, В ЯКОМУ ХОЧЕТЬСЯ ЖИТИ!

\"ГАРНЕ,Благоустрій — це візитна картка кожного населеного пункту. Стан вулично-дорожньої мережі, освітлення, озеленення та чистота — це оцінка в цілому міста, громади та його влади.
Добитися певного результату з наведення порядку у благоустрої можна тільки тоді, коли всі відгукнуться — ви­йдуть, попрацюють і прикрасять прилеглу територію біля свого багатоквартирного будинку, офісу, установи, приватної садиби, скрізь, де приходиться жити та працювати. Не будемо сторонніми спостерігачами, а хоча б одну годину кожен попрацюємо, адже і за цей час можна багато зробити.
Здавна українці наводили чистоту саме до Великодня, поминальних днів, Дня Перемоги. Якщо кожен з нас сповниться великого християнського поклику, патріотизму та любові, то наш рідний Новоград-Волинський дійсно стане квітучим містом.
Протягом місяця влада, разом з комунальним підприємством, організаціями, установами упорядковуватиме території житлових забудов, парки, сквери, ринки, вокзали, прибережні зони, кладовища. Буде проведений комплекс робіт із висадження дерев, квітів, підсіву газонів. Особлива увага приділятиметься ліквідації стихійних сміттєзвалищ, упорядкуванню джерел водопостачання.
Завдання з весняного благоустрою не зможуть бути виконані без активної і широкої участі всіх громадян. Тому звертаюся до колективів підприємств, установ, організацій, військових частин, до приватних підприємців, представників громадських, релігійних організацій та міських осередків політичних партій, до молоді і закликаю всіх новоград-волинців проявити патріотизм і любов до міста, вулиці, двору, де живете, і попрацювати для самих себе.
Не залишайтесь байдужими!
З повагою міський голова М.П.БОРОВЕЦЬ