ПОБИЛИ «МІСТО, В ЯКЕ Я ВІРЮ»...

ПОБИЛИ «МІСТО, В ЯКЕ Я ВІРЮ»...

Нічого святого немає для крадіїв металу. Є припущення, що саме від їхніх рук постраждав пам’ятний знак, встановлений у центрі міста на честь 750-річчя від першої літописної згадки про Звягель. Певно, той, хто це зробив, думав, що знак виготовлений із металу. Проте, відбивши кілька шматків, зрозумів, що помилився.
Сліди пошкодження знака виявили 9 червня. Але, коли саме вандал робив свою чорну справу, — невідомо. Нічого конкретного наразі не можуть сказати і правоохоронці, оскільки поки що надто мало інформації, а жодна із розпіарених відеокамер спостереження не націлена на цю точку.
Тож, надія — на пересічних мешканців, котрі випадково могли стати свідками. Адже наруга над пам’ятним знаком сталася в самісінькому центрі, де завжди, навіть уночі, не бракує перехожих. Якщо в когось є інформація, що допоможе встановити особи вандалів, — телефонуйте в міліцію (102). Не будьте байдужими, бо тільки спільно ми зможемо побороти ось такі злочинні прояви.
До речі, пам’ятні знаки, пов’язані з історичним минулим міста, комусь явно мозолять очі. Знак, що встановлений на місці древнього городища, на березі Случі за об’їзною, спалювали і паплюжили двічі...
Олег БРЮХАНОВ, фото Віктора ТИМОЩУКА