ЗВЯГЕЛЬЧАНИ — СЕРЕД ЛІДЕРІВ У ГАЛУЗЕВИХ ЗМАГАННЯХ

ЗВЯГЕЛЬЧАНИ — СЕРЕД ЛІДЕРІВ У ГАЛУЗЕВИХ ЗМАГАННЯХ

\"ЗВЯГЕЛЬЧАНИПРАЦІВНИКИ СОЦІАЛЬНОЇ СФЕРИ «РУЛЯТЬ» У КРОСІ, АРМСПОРТІ І ГИРЬОВОМУ СПОРТІ, А КУЛЬТУРА — В ШАШКАХ, ШАХАХ І НАСТІЛЬНОМУ ТЕНІСІ
Нещодавно відбулася IV обласна спартакіада працівників соціальної сфери. Команду Новограда-Волинського представляв колектив управління праці та соціального захисту населення, який очолює Л.В.Шутова.
У змаганнях взяли участь 26 команд, загалом — 160 учасників. Виступ команди з нашого міста можна оцінити як вдалий. Здобуто три кубки за перші командні місця з легкоатлетичного кросу, армспорту та гирьового спорту. Також — 10 призових місць в індивідуальних видах змагань (7 — перших, 2 — других і 1 — третє).
На жаль, під час цих змагань підсумкові загальнокомандні місця не визначалися. Хоча, бачимо з результатів, працівники соціальної сфери Новограда-Волинського могли б розраховувати на найвищі сходинки турнірної таблиці.
Чемпіони в окремих видах спорту нагороджені грамотами і грошовими преміями в розмірі 100 гривень, другі і треті призери змагань також отримали пам’ятні грамоти і грошові премії — по 70 і 50 гривень відповідно.
Підтримали вдалий почин і представники галузі культури (начальник відділу Л.П.Гамма). На десятій обласній галузевій спартакіаді, що відбулася 10 червня у Житомирі, команда з Новограда-Волинського посіла друге місце, поступившись усього одним очком колегам із Червоноармійська.
Перше місце було завойовано командою зі швидких шахів, друге — з настільного тенісу, третє — з шашок. Вдало виступили в особистому заліку члени профспілкового комітету працівників культури міста: В.В.Осадчук (перше місце з шашок), Л.Х.Майстер (друге місце з настільного тенісу), Н.В.Макєєва (перше місце зі швидких шахів), М.В.Маліновський (друге місце зі швидких шахів).
Підводячи підсумки весняного етапу обласних галузевих спартакіад, що організовує і проводить обласна рада ФСТ «Спартак», можна сказати, що трудові колективи успішно представили Новоград-Волинський. Нагадаємо, раніше другі місця в області здобули працівники «Теплокомуненерго» і газового господарства. Третіми стали працівники галузі охорони здоров’я, четвертими — колектив Водоканалу, одинадцяті — працівники освіти.
Завершаться обласні галузеві змагання восени, коли на старти вийдуть працівники дорожньої галузі, ВАТ «Укртелеком» та спортивні команди органів місцевого самоврядування. Змагання чиновників заплановано провести 16 вересня у Новограді-Волинському.
В.БОРИСЮК, голова Новоград-Волинської міської ради ФСТ «Спартак»