НАРКОТИЧНІ «ПЕРЕГОНИ»

Днями львівські правоохоронці затримали чоловіка, котрий перевозив у автомобілі велику партію героїну. Про затри­мання злочинця можна зняти цілий ­бойовик, адже, коли перевізнику наркотиків міліціянти показали посвідчення, той, урізаючись у автівки, що стояли на його шляху, почав утікати. Проте, оперативники наздогнали зловмисника, простріливши колесо у його легковику. Та й тут бандит не здався: застосував вогнепальну зброю. Однак із правоохоронців ніхто не постраждав. Злочинця затримали. До речі, наркотики перевозив мешканець Житомирської області.
А ось через два дні, 17 лютого, працівники міліції в селі Степове Новоград-Волинського району під час проведення огляду автомобіля PEUGEOT, що належить жителю м. Житомир, виявили поліетиленовий пакет із маковою соломкою вагою 12 кілограмів.
А ще через день був також затриманий звягельчанин, у котрого вилучили три кілограми наркотичного зілля і скляну банку з гривнями та доларами, в загальному гривневому еквіваленті — 30 тисячами, які той загріб у сніг.
Усіх цих осіб затримано. Цікаво, чи не є дані особи ланками одного ланцюга щодо перевезення наркотичних засобів?
За інформацією Новоград-Волинського МВ підготував Микола МАРУСЯК