«МІСТЕР ІКС -2012» АНДРІЙ АЛЕКСІЙЧУК: «МАМА — НАЙКРАЩА ЖІНКА У СВІТІ!»

«МІСТЕР ІКС -2012» АНДРІЙ АЛЕКСІЙЧУК: «МАМА — НАЙКРАЩА ЖІНКА У СВІТІ!»

Конкурси існують не лише для жінок, хоча вигадниця-природа із задоволенням посприяла чарівній половині людства, створивши для них жіночий арсенал засобів для конкурентного суперництва. Як виявилося, чоловіки теж не проти опинитися не верхній сходинці п’єдесталу якого-небудь ­конкурсу, де визначають кращих. У неділю, 22 квітня, під час конкурсної програми «Містер Ікс» у Палаці культури, у цікавому суперництві зустрілися й представники чоловічої половини Новограда, аби визначити, кому ж належатиме титул головного Містера нашого міста.
«Містер Ікс» проходить у Палаці культури вже вшосте. Проте, востаннє на головній сцені міста його можна було побачити давненько — з 2008-го року програма переживала «кризу учасників». Як розповіла режисер Тетяна Музика, котра також займається організацією популярного конкурсу «Міс Звягель», дівчата охочіше зважуються на участь, натомість хлопцям це рішення дається непросто.
Багато хто зі сміливців, спробувавши себе на репетиціях, починають розуміти, що вийти на сцену не так уже й легко. Окрім індивідуальності, необхідні ще й сміливість та уміння не просто триматися перед глядачем, а й на гідному рівні довести сотням людей, що ти не даремно претендуєш на певне визнання. Тому на фінішну пряму учасники виходять не завжди у початковому складі, часто хлопці відмовляються від участі вже у переддень програми...
А ще конкурс має своїх прихильників, які заперечують, якщо хтось пропонує програму «закрити» — з огляду на те, що набрати учасників з року в рік стає дедалі важче…
Після цьогорічного «Містера Ікс» Тетяна Музика все ж розраховує, що ситуація покращиться — хоч аншлагу і не спостерігалося, склад конкурсантів виявився доволі вдалим, не бракувало й цікавих номерів. Головною родзинкою стало лазерне шоу — такого освітлення, за словами ведучої, сцена Палацу культури ще не бачила, а забезпечив сценічне ноу-хау приватний підприємець Павло Обезюк.
Серед конкурсних етапів — «Мій сюрприз її величності Жінці», танцювальний конкурс та змагання на кращу серенаду для коханої, пародії. Слід зауважити, що саме відношення до жінки є лейтмотивом сценарію програми. Така собі «школа справжніх чоловіків» — аби завоювати прихильність журі та глядачів, слід продемонструвати найкращі чоловічі риси. Як не крути, а навіть тепер, в епоху штучних технологій та поверхневих почуттів, усі ми продовжуємо потребувати ласки, турботи і захоплення з боку протилежної статі.
Добре розуміючи усе це, хлопці у демонстрації своїх найкращих рис не скупилися: буквально закидали жінок у журі та ведучу квітами, приємними словами та несподіванками. Вже за це можна було би кожного із них назвати переможцем. Зрештою, головна перемога цих юнаків — завоювання руки і серця коханої дівчини — у багатьох ще попереду. Втім, конкурс є конкурс, тож журі визначилося наступним чином.
«Першим віце-містером» став Тімур Абубакаров, студент професійного ліцею, звання «Другого віце-містера» журі присудило студенту медичного коледжу Ігорю Гарбовському. А головний титул — «Містер Ікс-2012» — здобув Андрій Алексійчук, учень дев’ятої школи.
Окрема подяка — спонсорам, які стали за роки існування програми, її хорошими друзями: «ТелефонЪ», «Формула», «Креатив», «Клео», відділ вечірніх суконь у «Дитячому світі» та місцеві косметичні компанії. Учасники отримали у подарунки сучасну техніку, від Благодійного фонду «Майбутнє Полісся» — наручні годинники.
Чоловіки, незалежно від того, берете ви участь у конкурсі чи доводите свою справжність у життєвих ситуаціях, пам’ятайте: на вас завжди чекатиме найкращий подарунок — стабільна прихильність протилежної статі.
Юлія КЛИМЧУК
Фото Юрія ДРОБОТА