ХРОНІКА 18/2012

ШТРИКНУВ НОЖЕМ І ВТІК
23 квітня до міліції надійшло телефонне повідомлення із приймального відділення Новоград-Волинського міськрайТМО про те, що до них доставлено 22-річну мешканку міста (уродженку Звягеля, громадянку Російської Федерації) з ножовим пораненням черевної порожнини.
Потерпіла толком пояснити, що трапилося, не могла. Сказала, що її поранив у будинку невідомий чоловік.
По гарячих слідах зловмисника затримали. Ним виявився 34-річний житель міста. Чому він з ножем напав на молоду жінку — з’ясовують слідчі.
ЧИ САМА СПІТКНУЛАСЯ ЖІНКА?
23 квітня до Новоград-Волинського міського відділу міліції зателефонував мешканець міста і повідомив, що померла його сестра, 1958 року народження.
На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група на чолі з начальником МВ В.Прилипком. При огляді на трупі була виявлена рана в потиличній ділянці голови, синець на одній із лопаток та садно на поперекові.
У ході перевірки було встановлено, що дана жінка проживала одна, часто скаржилася на болі в нижніх кінцівках. Очевидно, це і спричинило падіння зі сходинкового маршу. Проте головну причину смерті має встановити експертиза.
ДЛЯ ЧОГО ЗБЕРІГАВ НАБОЇ?
26 квітня у 27-річного жителя міста, котрий мешкає по вулиці Тимошенка, працівники міліції виявили 14 набоїв до автомата «Калашникова», 6 кулеметно-гвинтівочних набоїв та один набій до спортивно-мисливської зброї. В арсеналі молодого чоловіка також знайшли розряджений магазин до АК.
Як зізнався звягельчанин, дані набої він зберігав для власних потреб. Однак для яких саме — з’ясовують правоохоронці.
З БЕНЗОПИЛОЮ — НА ВЕЛОСИПЕДАХ…
26 квітня до правоохоронних органів зателефонувала мешканка одного із сіл району і повідомила, що в ніч із 25 на 26 квітня хтось із її сараю зірвав замок і, вдершись до нього, вкрав бензопилу марки «Алтай», велосипеди «Мінськ», «Ардіс» і «Венетто».
Невідомий крадій (чи крадії) завдали жінці матеріальних збитків на загальну суму 3880 гривень.
Оперативно-слідча група, яка побувала на місці злочину, виявила сліди від пальця руки зловмисника та знаряддя злому. Тож, крадію, певно, довго уникати відповідальності не вдасться.
За інформацією Новоград-Волинського МВ підготував Микола МАРУСЯК