В очікуванні чемпіонату області

В очікуванні чемпіонату області

Представники місцевих клубів «Євробокс» та «Вулф» нині наполегливо готуються до чемпіонату області з кікбоксингу, що відбудеться 30 березня у місті Коростишеві. Зокрема, шляхом традиційних спаринг-тренувань, що відбулися у спортивному клубі боксу і змішаних єдиноборств, розташованому в Молодіжному центрі.
Цього разу в гостях побували спортсмени СК «Ринг» із Коростеня. У подальшому плануються спаринги за участю наших спортсменів і представників різних спортивних клубів України. Тож, усіх бажаючих стати свідками безкомпромісних поєдинків запрошуємо щосуботи, на 13 годину, до спортивної зали Молодіжного центру.
Президент Новоград-Волинської міської федерації боксу Леонід Плісак зазначив, що олімпійський боксерський ринг та інші умови, створені у клубі «Євробокс» та спортивному клубі «Вулф», відповідають міжнародним стандартам. До речі, відомий український боксер, чемпіон світу з професійного боксу Максим Бурсак є почесним президентом клубу «Євробокс».
Для бажаючих займатися у клубах нагадуємо, що тренування проводяться кожного дня, з 16 до 21 години, у суботу — з 13:00 до 16:00. Телефони для довідок: (093) 279-15-55; (096) 152-05-55. Слідкуйте за подальшими новинами на сайті www.eurobox.соm.uа.
Олександр НАГОРНЮК, кореспондент спортивного клубу «Євробокс»