Переможцям — урочистий прийом!

Переможцям — урочистий прийом!

Святковою лінійкою, за участю керівництва навчального закладу, представників міської і районної влади, зустріли в економіко-гуманітарному коледжі переможців і призерів чемпіонату України з армспорту серед юнаків і юніорів, що проходив з 28 березня по 1 квітня у Севастополі.
Чемпіоном України з армспорту в категорії 65 кг став третьокурсник коледжу, уродженець села Івашківки Олег Маркешин. Олег виявився найсильнішим на турнірі у своїй категорії в боротьбі на праву руку. За його словами, він займається цим видом спорту вже 4,5 роки. Двічі до цього посідав четверті місця на чемпіонатах України, а нинішній масштабний успіх — у нього вперше.
У категорії понад 70 кг переможцем у боротьбі на обидві руки стала Тетяна Ковальчук, друге місце — в Івана Ткачука (права рука, категорія 50 кг).
Ці та інші результати дозволили команді Житомирської області посісти шосте місце серед 24 команд з усієї України. Наші переможці, а також їхній тренер — Заслужений тренер України, старший тренер збірної області з армспорту Геннадій Данюк — по приїзду додому були відзначені подяками міської й районної влади.
Олег БРЮХАНОВ
Фото Володимира ПОТАЙЧУКА