У дебютантів — п’ять нагород

У дебютантів — п’ять нагород

У Коростишеві 29 березня пройшов відкритий чемпіонат Житомирської області з кікбоксингу WPRA серед юніорів та юнаків — відбір кандидатів до збірної області на чемпіонат України. У змаганнях взяли участь понад 120 спортсменів, котрі представляли міста Житомир, Коростишів, Володарськ-Волинський, Радомишль, Київ, Новоград-Волинський та район.
На урочистому відкритті були присутні голова Житомирської облдержадміністрації С.М.Рижук, директор департаменту у справах сім’ї, молоді і спорту Житомирської ОДА Р.М.Гула.
Спортсмени Новоград-Волинської федерації боксу, клубу «Вульф» під керівництвом президента клубу «Євробокс» Леоніда Плісака та тренерського штабу у складі Сергія Шостака й Сергія Венгера показали чудовий результат у дебютних для себе змаганнях із кікбоксингу.
Перші місця здобули Олександр Щербак у ваговій категорії 75 кг та Олександр Шкодь (70 кг). До того ж, Олександр Щербак був відзначений пам’ятним кубком «За волю до перемоги».
Другі місця — в активі Дмитра Чаплінського (68 кг) та Олександра Цимбалюка (50 кг). У категорії 50 кг третім став Максим Янович.
У подальшому планується проведення чемпіонату області з кікбоксингу у Новограді-Волинському.
Олександр НАГОРНЮК, кореспондент спортивного клубу «Євробокс»
Фото автора

Переможці та призери змагань, головний суддя змагань, Заслужений тренер України з кікбоксингу Сергій Степанюк