Літо з «Happy Tour». Разом веселіше!

Літо з «Happy Tour». Разом веселіше!

Літо, сонце, лагідне море і теплий пісок… Час веселих подорожей, гарного настрою і бажання відпочити. Отож, куди податися проводити щасливі дні та ночі, доки ще триває тепле літечко? Відповісти на це запитання і допомогти з організацією якісного відпочинку допоможе туристична агенція «Happy Tour» (вул.Радянська, 3, II поверх). Про насичену і цікаву роботу у туристичній агенції ми запитаємо у директора «Нappy Tour» Олени ЦЕКОТ.
— Олено, а чому ви обрали для своєї туристичної агенції саме таку назву?
— Коли я обирала назву, то хотіла, щоб це було щось просте, коротке, щоб легко закарбовувалось у пам’яті людей і, звичайно ж, щоб у самій назві вже було щось позитивне. Тому саме «Нappy Tour», що у перекладі — «щасливий тур».
— Яким був ваш старт у туристичному бізнесі?
— Спочатку це були курси перекваліфікації. Згодом — робота в туристичній агенції у Рівному. Ішов час і мені хотілося відкрити щось своє, власне, тому я почала займатися організацією туристичної агенції у нашому місті, щоб допомагати людям класно, весело і якісно організувати свій відпочинок, а не просто «пустити гроші на вітер». Так, влітку цього року утворилася туристична агенція «Нappy Tour». З самого початку роботи ми працювали лише із закордонними курортами, а зараз працюємо також і з нашими, українськими.
— Скажіть, яким місцям для відпочинку ваші клієнти сьогодні надають перевагу?
— Зараз люди найбільше цікавляться Туреччиною, незважаючи на високі ціни. Далі — Єгипет, і на третьому місці за популярністю — відпочинок в Україні та Болгарії. Крім того, в Інтернеті є офіційна сторінка нашої агенції, де люди голосують за місце, де вони хотіли б відпочити. За результатами такого голосування, перемогла також Туреччина.
— А ціни не «кусаються», не лякають людей?
— Якщо обирати відпочинок на українському курорті, то середня ціна приблизно 3 тисячі гривень. Стільки ж коштуватиме відпочинок і в Болгарії. Що стосується Єгипту, то це від 5 тисяч, і найдорожчим є відпочинок у Туреччині — від 7 тисяч. Такі ціни пояснюються сервісом, якістю обслуговування і, звичайно ж, послугами, які пропонуються — житло, харчування тощо.
— Ситуація, що склалася в Єгипті, не впливає на вибір людей, які звертаються до вас?
— Звичайно, у людей є певні побоювання, але на замовленнях це поки що ніяк не позначилося, адже ще жоден рейс не був відмінений, а путівок до 22 липня вже не залишилося. Але, якщо ще місяць назад лідером був Єгипет, то зараз люди швидше обирають Туреччину.
— Олено, а який період літа є найбільш «гарячим» стосовно замовлень?
— Найбільша кількість замовлень саме на липень-початок серпня. Цей період ми називаємо «високим сезоном». І хоч ціни на відпочинок в ці місяці дещо підвищуються, людям цей час видається найбільш вдалим для подорожі.
— Люди довіряють туристичним агенціям?
— Зараз рівень довіри набагато вищий, порівняно з попередніми роками. Адже відпочити в Україні, наприклад, без нашої допомоги можна, а ось за кордоном — уже ні. До того ж, у договорі ми одразу вказуємо ті казусні ситуації, які можуть виникнути, і способи уникнення неприємностей під час співпраці.
— Що ж, дякую вам за теплу і щиру розмову, а нашим читачам бажаю вдалого продовження літа, веселого і якісного відпочинку, гарного настрою і яскравого сонечка над головою.
Розмовляла Наталія КОВАЛЬЧУК, студентка КПНУ імені Івана Огієнка