А в Криму — все по-домашньому...

А в Криму — все по-домашньому...

Шановні туристи і мешканці Криму!


Оскільки сталася невеличка прикрість із керченським мостиком, ми вам радимо вибрати сухопутний маршрут до нашого сонячного півострова!

Цей маршрут пролягає протоптаними стежками поміж мальовничих берегів річок і степів. Одне слово, гади, тобто, гіди вас проведуть. А наш мостик поки що тимчасово закритий, так би мовити, на реставрацію. Не вірте всяким пліткарям ніби міст підірвали українські безпілотники.

Не вірте ніби учені інженери приліпили до мосту зайвий проліт, а тепер його зняли з метою вивчення: а навіщо, мовляв, вони його туди приліпили?

Не вірте також, що проліт мосту терміново поплив у морські глибини на совіщаніє до флагмана «Москва».

Все то брехня. Кримський міст лишається нашою гордістю і нашим дітищем. І він міцно стоїть на своїх залізобетонних опорах. Його захист ідеальний, і ніяка «бавовна» йому не страшна.

Радимо ще вам, шановні туристи і іже з ними, що не варто до нашого неповторного райського куточка діставатися будь-якими плавзасобами. Бо останнім часом на Чорному морі штормить, інколи у воду пірнають «СУ-25», а ще рискають голодні акули. А це — небезпечно для здоров’я.

А так на узбережжях півострова все добре, затишно і все по-домашньому!

Тож, скористайтеся нашими порадами, шановні туристи, кримчани, а також, звичайно, братва!

З повагою до вас Серьога Аксьончик-Гоблін, кримський галава. А-га!

Звернення почув і записав
Микола МАРУСЯК